top of page

Culinaire reis door de Amalfi

Twee jaar geleden kwam ik voor het eerst aan op dit prachtige stukje op aarde. We weten allemaal dat Italië mooie plekken heeft maar de Amalfi kust behoort voor mij zeker tot de top drie van mooiste plekken in Europa.


Nadat Caroline en ik de prachtige culinaire reis naar Marokko hadden opgezet vond ik het zo leuk dat ik het ook naar andere plekken zou willen realiseren. Het is hierbij belangrijk dat net als dat we doen in Marokko je dit samen doet met een local.


Tijdens de vakantie twee jaar geleden in de Amalfi leerde ik een local kennen. Carmine leerde ik kennen en nam ons de volgende dag mee op de boot om ons de mooiste plekjes van de Amalfi op het water te laten zien. Hij kon overal wat bij vertellen omdat hij opgegroeid is met de grotten en de prachtige kusten. Ook is hij een ware foodie wat natuurlijk een hele goede match is. Carmine heb ik daarom benaderd om samen met mij deze prachtige reis te realiseren.


Wilt u de brochure en meer informatie ontvangen over deze reis?

Mail dan: Amalfi naar info@filionscooking.com


46 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page